τι είναι η Σ.πα.με.

 

τι είναι η Σ.πα.με.
http://spame.gr/

Η Σ.Πα.Με. είναι ένα συνεταιριστικό πρατήριο ειδών καθημερινής χρήσης. Λειτουργεί για τα προϊόντα ως η παρακαμπτήρια οδός του δρόμου των μεσαζόντων και έτσι έρχονται στον καταναλωτή σε καλύτερη τιμή. Ως συλλογική προσπάθεια στηρίζουμε πρωτίστως τους συνεταιρισμούς που λειτουργούν βάσει συνέλευσης, με διαφάνεια, δίνουν καλύτερες τιμές στους παραγωγούς και σέβονται το περιβάλλον.

Ένας απ’ τους στόχους μας είναι να φέρουμε σε επαφή παραγωγούς με σκοπό σύσταση νέων συνεταιρισμών και συνεταιριστικών πρατηρίων.

 

Στη βιτρίνα μας θα βρείτε τα γενικά έσοδα-έξοδα του πρατηρίου καθώς και έναν κατάλογο που αναλυτικά θα αναφέρει τις τιμές όλων των προϊόντων- το κέρδος μας και το τι πηγαίνει στον συνεταιρισμό/ παραγωγό. Επειδή θέλουμε να ξέρουμε υπό ποιες συνθήκες παράγονται τα προϊόντα που καταναλώνουμε και επειδή πλέον έχουμε πολλές αμφιβολίες περί της βιολογικότητας των βιολογικών προϊόντων, προτείνουμε και κάνουμε πράξη μια άμεση σχέση εμπιστοσύνης καταναλωτή- συνεταιρισμού/παραγωγού. Πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα να παρακάμψουμε κάποιες φορές και την πανάκριβη βιολογική πιστοποίηση και τυποποίηση.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ (Σ.ΠΑ.ΜΕ.)

http://www.youtube.com/watch?v=7slzaCVOs2s


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση